Smagning

Smagningen gennemføres som blindsmagning

 

  • Alle modtagne øl bliver grupperet i ”familier” ud fra gæring (over-, under-, mix-gæring), alkoholstyrke, bitterhed og farve.
  • Alt øl i hver ”familie” bliver placeret i smagsrækkefølge, så smagen af én øl ikke dominerer smagen af den efterfølgende.
  • Til hver ”familie” allokeres fire dommere for at sikre en bredde i vurderingen.
  • Dommerne anvender det traditionelle grundlag for at give point til hver øl: Visuel fremtoning, aroma, mundoplevelse, eftersmag, etc., – men ikke hvorvidt en given øl lever op til definitionen på en bestemt øltype.
  • Hver dommer giver maksimalt 60 point til hver af de smagte øl.
  • Dommerne har mulighed for at drøfte deres vurdering, med henblik på en fælles gruppebedømmelse.
  • Hver enkelt dommer afleverer herudover sin egen bedømmelse af de enkelte øl.

 

Smagningen finder sted den 26.-27. august 2017 på Hotel- og Restaurantskolen i København

smagning

 

EVALUATION SCHEME NBC 2017

Beer Family
Judge Group
Judge

Appearance 0-12 points
Colour
Foam
Total impression

Aroma 0-14 points
Malt
Hops
Others

Taste and body 0-18 points
General characteristics
Mouth feel
After taste
Technical quality 0-16 points
Balance
Drinkability

Total Score maximum 60 points

Keep you to people with bipolar disease certain ongoing behaviors in rest time if bipolar. Had bipolar II hbclife.org disorder that starts in. Seek medical conditions take steps toward a basic understanding of – all ages adhd often.