Indsendelse

Alt øl afsendes, så det kan blive modtaget på nedenstående adresse i perioden: 

 

8. august – 11. august 2017

 

Følgende kvantiteter indsendes af hver tilmeldt øl:

·       Flaskeindhold på mindst 0,5 liter: 7 stk.

·       Flaskeindhold på mindre end 0,5 liter: 10 stk.

 

1.     Udskriv Forsendelsesark

Efter tilmelding af øl kan du udskrive et forsendelsesark med etiketter til at sætte på flasker og emballage (kræver log in).
Alle etiketter er fortrykte med de tilmeldte øl og har følgende indhold:

 

  • Bryggeriets navn
  • Familienummer
  • Øllets navn
  • Bryggeriets ID nummer

 

Se eksempel på forsendelsesark

 

2.     Montér De Små Etiketter

Forsendelsesarket har 15 små etiketter til montering på flaskerne og 1 stor etiket til montering på forsendelsesemballagen.
De små etiketter klippes først ud og påsættes flaskerne med klar tape på bagsiden af flasken (ikke bunden) modsat bryggeriets navne-etiket.

 

3.     Pakning

For at undgå transportskader anbefaler vi:

 

·       Pak hver flaske i bobleplast

·       Pak hver flaske opretstående i en passende kasse

·       Udfyld tomrum i emballagen med flamingofyld

·       Forsyn kassen med ”Forsigtig” – ”Fragile” – ”Denne side op”-etiketter

 

Det er afsenders eget ansvar, at emballagen er forsvarlig i henhold til internationale konventioner.

 

4.     Montér Stor Etiket

Den store etiket påsættes synligt på forsendelsesemballagen.
Alle øl med samme navn/etiket sendes i samme kasse.
Har du f.eks. tilmeldt fire forskellige øl, skal de pakkes og sendes i fire forskellige kasser.

 

5.     Afsendelse

Alt øl sendes til den følgende adresse:

 

Hotel- og Restaurantskolen
Housekeeping

Mrk. Nordic Beer Challenge
Kjeldgårdsvej 1
DK-2500 Valby

DEADLINE

 

Øl modtages
08.08.2017-11.08.2017

De små etiketter klippes først ud og påsættes flaskerne med klar tape
på bagsiden af flasken (ikke bunden)
modsat bryggeriets navne etiket.

Den store etiket påsættes synligt på forsendelsesemballagen.